ΥΛΙΚΑ:
3 ασπράδια αυγού
400 γρ. διαφορετικά κασέρια τριμμένα (επιλέξτε όποια σας αρέσουν)
1/4 - 1/2 φλυτζάνι corn flower
λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Χτυπώ τα ασπράδια με λίγο αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα.
- Στη συνέχεια προσθέτω τα κασέρια και το corn flour, ανακατεύω και ζυμώνω.
- Αφήνω το μείγμα για μία ώρα στο ψυγείο.
- Μετά τη μία ώρα που το μείγμα θα είναι έτοιμο, πλάθω μπαλάκια και τηγανίζω σε μέτρια φωτιά.
Καταναλώστε τα ζεστά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου