Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΕΡΕΝΤΑ




ΥΛΙΚΑ:

125 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. βιτάμ
1 ζαχαρούχο
4 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη
1 κούπα φουντούκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

- Λιώνω την κουβερτούρα με το βιτάμ σε μπεν μαρί.
- Προσθέτω το ζαχαρούχο και το κακάο κοσκινισμένο κι ανακατεύω να ενωθούν.
- Στο multi πολτοποιώ τα φουντούκια και τα προσθέτω στο μείγμα. - Ανακατεύω να ενωθούν ομοιόμορφα με τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφήνω να κρυώσει κι έπειτα βάζω στο ψυγείο να σφίξει.

*Όταν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να τη βγάλετε από το ψυγείο 5 λεπτά νωρίτερα για να μαλακώσει και να απλώνεται ευκολότερα.
** Κάποιες φορές παραλείπω τα φουντούκια και χρησιμοποιώ την κρέμα και για άλλες χρήσεις, όπως λ.χ. να γεμίσω donuts.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου