Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

BROWNIES ΜΕ PHILADELPHIA (για ταψάκι 18 εκ. x 28 εκ.)




ΥΛΙΚΑ:

125 γρ. βούτυρο
125 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
200 γρ. ζάχαρη
3 αυγά χτυπημένα καλά στο χέρι
50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. κακάο σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
200 γρ. philadelphia cheese (ή κανονικό ή light)
50 γρ. άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

- Σε κατσαρολάκι βάζω το βούτυρο, την κουβερτούρα και τη ζάχαρη και ανακατεύω σε μέτρια φωτιά να λιώσουν και να ενωθούν.
- Βγάζω από τη φωτιά και προσθέτω λίγο - λίγο τα χτυπημένα αυγά ανακατεύοντας.
- Προσθέτω το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν και ανακατεύω να ομογενοποιηθούν.
- Βάζω σε καλά βουτυρωμένο πυρέξ ή ταψάκι 18 εκ. x 28 εκ.
- Σε μπολ χτυπώ στο μίξερ το philadelphia με την άχνη.
- Ρίχνω το μείγμα τυχαία με κουτάλι στο ταψάκι και με μαχαίρι ή με κουτάλι σχηματίζω τυχαίες γραμμές.
- Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω - κάτω για 35 - 40 λεπτά.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου